Wednesday, June 15, 2011

Patut ke??HUH!!

Baru je buat puisi utk dia kat sini..semalam da spoil..geram betul aku..bukannye susah sgt permintaan aku..mintak tlg hantarkan kereta gi bengkel je kot..bukan suh betulkan kereta aku pun..cuti 2 hari ntah ape yg dia buat ntah..tak kan sampai nk hantar keta kat bengkel pun tak sempat..kalau aku ni cuti & senang nak kuar lain la jugak..tak de la aku nak mintak tolong die..mintak tolong tu je..alasan da macam2..pastu cakap aku tak sabar la apelah..asek nak bersabar ngan perangai lengah2 dia tu je..aku dah naik bosan da ngn keadaan cmni..aku tau aku bukannye SPECIAL dlm hati die..aku ni pun ape je lah utk die..sekadar sandaran & tempat menumpang kasih time perlu je..sedih la camni..sampai hati die wat aku camni..tapi xpe..aku pun boleh buat benda2 senang camtu..dah lama dah kena train sejak kecik to be independent..tak perlu nak depend kat sesape..sume pun same je!!..boleh blah lah!!! huh!!!






No comments:

Post a Comment