Thursday, July 28, 2011

Abdul Syukur Asyari Bin Abd Hadi yang SUPER CUTE!!

Indahkan name tu..yang tang Abdul Syukur tu mama aku selaku nenek die sebelah bapak yang bagi nama..and Asyari tu plak adik aku bagi..ekceli adik lelaki aku dah dapat baby boy since 24 June 2011 aritu lagi..laa ni baru aku sempat nak mengapdet..bukan tak nak apdet tapi adik aku ni memang jenis kedekut sket nak bagi gambo baby boy die..hihi..taklah..adik aku bizi je sebab sebok uruskan kuar masuk spital wife and baby die mase tu..alhamdulillah..da bertambah cicit atuk aku and mama and ayah pun da bergelar grandma & granpa..aku plak AUNTIE MIMI ye!!..ceh..jangan panggil aku mak long OK!!....hihi..macam tua sangat bunyiknye..walhal akak masih single lagi you!!..moh la cekidot baby syukur yang pandai posing walaupun mase ni baru 3 hari usianye melihat bumi yang indah ni..














geram je tengok die berposing cam da nampak org je gayanye..tak sabor rasenye nak belikan Abdul Syukur Asyari baju raya utk raya tahun ni..nnt AUNTIE MIMI belikan menan eh...Lebiu si comel!!

No comments:

Post a Comment