Tuesday, August 2, 2011

APAKAH??

macam-macam benda bermain kat kepala hotak aku ni..tiap-tiap ari datang opis takde improvement keje langsung..bukan aku nak membebel or tak bersyukur tapi takkan lah sampai kesudah pun cam ni jugak..datang keje takde keje..pastu tiap bulan dapat gaji cam biasa..boss aku plak macam tak nak bagi keje..dahlah job description pun tak de..takkan aku tetibe nak jadi cleaner plak..tetibe amek vacuum..then buat-buat rajin dok vacuum bawah meja die..or tibe-tibe capai tuala kecik then kilatkan monitor komputer yang ade kat dalam opis ni..adekah itu sebenarnye yang die nak?

takkan cun2 mcm ni nak kene jadik cleaner plak??

pagi-pagi bangun tido dok asek pikir nak pakai baju ape..tudung ape..pastu terkedek2 gi opis..sampai opis tunggu email (keje) masuk tapi tak masuk2 sampai petang..


hehe..semangat ni dah pakai lawa2 nak gi keje
sampai rasa cam ni

No comments:

Post a Comment