Monday, August 1, 2011

Bubur Lambuk Kg.Baru

Rezeki hari pertama berpuasa..dengar ade pengumuman pengagihan bubur lambuk kg.baru..ape lagi..terus tanpa berlengah turun ke lobi and beratur..bukan senang nak dapat rasa bubur lambuk kg.baru ni..juadah ni la yang paling glemer time2 puase ni..aku amek 2 bungkus..sebab teringatkan melor yang memang hantu bubur lambuk..itupun U turn pas dapat bungkusan yang pertama..nasib baik kakak yang agihkan tu tak kesah..bukan untuk saya kak,ni untuk adik saya kat umah..takkan die nak tengok je saya melahap makanan pebret die ni..nak share kan takut tak cukup plak..haha..kata aku dalam hati masa hulurkan tangan nak menyambut bungkusan ke-2 tu..ape-ape pun puasa pertama ni takdelah tak berdaya sangat sebab da selalu puasa sunat isnin khamis..takdelah rasa terkejut..k'lah..selamat berbuka puasa kat u oll..tata..silekanlah meliur melihat gambar bubur lambuk ni ye..

bubur lambuk kg baru yg ditambah cili bg spice up your life!!

setelah proses jilat mangkuk selesai..habis bubur cili dilupakan..walaweh!!mantop!!


No comments:

Post a Comment