Monday, August 1, 2011

Satu petang dalam perjalanan pulang

Rumah aku ngan tempat keje dekat jek..kalau naik keta 5-7 minit je sampai kalau tak jem..tapi aku decide untuk naik bas je dek mengenangkan susah nak dapat parking kat area TM tu..lagipun tak terlarat plak aku nak bayar parking hari-hari..so,arini mengenangkan hari pertama puasa.aku pun dengan happynye nak share ngan korang perkara2 baru yang aku jumpe sepanjang perjalanan aku mengelamun dok kat dalam bas tu..sambil memegang henpon baru ku yang canggih,aku pun snap la gambar2 yang mungkin bagi korang biasa tapi bagi aku adalah luarbiasa dari hari-hari yang lain..

tembikai merah..aku hanya menjamu mata jek..

hanidu..pebret aku tapi takkan la nak turun bas semata nak beli plak..

kereta yang dihias awan larat..sungguh tradisional..i LOIKE!!

keadaan bazaar ramadhan sebelah Kondo Rakyat Bukit Angkasa

sambung bazaar kat atas

ni jalan lain sebenarnye tapi aku nak share jugak..niat dihati nak inform anak kelantan tapi dah expired la plak..

No comments:

Post a Comment