Monday, October 31, 2011

New Position..2nd Stage to fullfill my dreams..

Dear ols..lamanya tak update blog ni..almost 3 months since dapat offered to contract staff TM ni..keje & position baru ni agak busy..at first week masuk department baru ni punyalah struggling handover sbb staff lama tu nak resigned..so terpaksalah jadi fast learner..catch up all the task given to me..but Alhamdullillah dgn cooperation from senior staff dapat jugaklah menempuh hari2 yang kelam kabut tu..Thanks a lot to Kak Syima(senior staff) yang byk membantu memahamkan aku yang blurr sentiasa ni..

Ok lah ols..next time aku update lagi k..byk lagi sebenarnye yang aku nak cerita tapi time constraint..so we'll c next time k

No comments:

Post a Comment