Monday, March 5, 2012

Festival Kerja Kahwin Plaza Alam Sentral

Hai ols..finally, my En.Fiance has agreed to join me to Jalan2 at festival Kerja Kahwin at Plaza Alam Central Shah Alam..mulamula tujuannye nak ber'window shopping' je sambil jamujamu mata and nak kumpul pamplet jek..tuptup mase passing thru one of photograph booth, tetibe je mata my En.Fiance tertangkap kat salah satu gmbar yang berada kat booth tu..then dengan pantasnye my En.Fiance mengheret saya yang tengah terkebilkebil ni masuk dlm booth tu..ruperupenye u ols nak tau tak kenapa tetibe my En.Fiance bertindak ganas macam tu?sebabnye die ternampak gambar one of his x-schoolmate punye picture..pempuan hokeh!!.agak men'sirap' jugaklah saya ms tu..tapi lum sempat nak men'jeles' kan diri..tetibe pempuan yg dalam gambo itu muncul di depan mata kami berdua ye u ols..wah..macam dijanjikan jek ye..then ruperupenye pempuan itu adalah wife kpd photographer itu punye booth ye!! osem kejap sbb hasil gambar photographer@en.husben beliau sungguh kreatif+best+stunning OKEH!!..then tanpa berlengah maka terjadilah jejak kasih pertemuan..sambilsambil dorang dok mengenang kenangan masa dorang sekolah dulu, sambilsambil tu la wife kpd en.photographer mempromote kpd we ols about promotion yg dorg wat aritu..sungguh affordable+worth it HOKEH!! saya sungguh kagum+impress dgn pakej yg dorg offer..tak mungkin terdapat di kedaikedai lain ye..one thing yg makin membuatkan saya bertambah OSEM ialah En.Photographer itu sebenarnye engineer ye u ols..he do this photography thing for his part time but now it become Full time..after discussing n tanye macammacam soalan yang membina..then we ols telah mendecidekan diri utk mengambil pakej yg dorang offer..sebab when comparing wif other photographer, dis offer is THE BEST PACKAGE EVA!! we feel very LUCKY coz TER pergi ke Festival Karnival ni..offering package tu terpaksa we ol rahsiakan atasatas sebab perikemanusiaan sbb takut u ols menangis plak..but dun worry k..ni sy bagi website to OUR WEDDING PHOTOGRAPHER (ceh..dah declare okeh!!)..haha..http://www.khairulfatin.com/

No comments:

Post a Comment