Tuesday, March 20, 2012

Handmade Mood

Dear All,

Lama dah nak advert dekat u ols pasal ni.Cuma takde masa je nak upload.Lately ni sungguh bersemangat nak buat DIY and Handmade Flower.Tambah2 sejak dah subscribe Unifi ni.makin bertambah laju+berkobar2 nak search DIY kat Youtube.Best tau u ols.Selain dapat meng'ekspress'kan creativity, mana tau bley buat side income kan..Ok..Malas nak cerita panjang lebar.U ols usha2 la DIY/Handmade Flower yang dah berjaya dihasilkan ni ye.Kalau ade sesiapa nak request for tutorial/beli items, juz inform me k..nnt kite deal price.hehe..

Felt Rose (for Korsaj/Brooch)
Bundle of felt rose


Felt Rose+Hairband (for baby)
Red felt rose+hairband (for baby)
Triangle goody box with doily paper decorations
Foam rose handbouquet
Assorted ribbons

No comments:

Post a Comment