Monday, July 30, 2012

Iftar with Twin @ Pullman Putrajaya

Salam Ramadhan to ols..wahhh...dah ramadhan dah kan? macam cepat je masa berlalu..Alhamdulillah..setakat arini masih gagah menjalani ibadah puasa maybe sebab alah bisa tegal biasa berpuasa isnin dan khamis..tapi beringat ye time berbuka nanti..jangan overload pulak..kang citacita nak diet tak kesampaian plak kang..(yg bagi nasihat pun sama jgk)..last friday buka puasa dengan my twin melor kat Pullman Putrajaya Lakeside ..Overall buffet kat situ soso je..tak sempat plak snap gambar makanan2 kat situ..aku rasa dessert die je yang paling osem..lepas solat maghrib, aku and melor dok la posing2 kat area landscape Pullman tu wat kenang-kenangan..yelah..bukan tiap2 hari dapat makan free camni kat hotel yang klass2 camni..betul tak..jom layan gambar2 verangan aku ni ye..jgn ade yg termuntah plak sbb perot da penuh sgt..huhu






No comments:

Post a Comment