Wednesday, July 25, 2012

Tudung Raya

Tensen nye nak cari tudung raya...baju raya dah beli before puasa aritu..tema raya tahun ni electrical blue.berkenan betul dengan warna tu. masa cari tu jenuh satu jalan TAR aku jelajah dengan mama & twin aku.kain utk mama, twin, ayah, niece, sis-in-law & brother dah dapat.baju aku je yang tak jumpe2 akibat kecerewetan aku.akhirnya dapat gak cari kain thai silk yang aku idam2kan..walaupun harganya mahal sket tapi janji aku puas hati..harap2 before raya siaplah baju raya aku mcm design kat bwh ni..simple & nice..(kain utk baju tak warna mcm dlm gmbr sbb aku punye satu kaler jek..hihu)


Dah dapat baju raya tapi tudung pulak susah nak cari..rasa2 nak beli tudung kaler gold or shawl duo tone (blue+gold)..tapi aku tahu memang payah nak cari..dah google2 konon2 nak beli online pun asek SOLD OUT je sumenye..supplier plak tak nak restock..aduihh...srasa cam nak jahit tudung sendiri je plak..cari kain then ciplak design tudung yang sold out tu..sape suh SOLD OUT..haha

No comments:

Post a Comment