Friday, November 13, 2015

13/11/2015

Assalamualaikum

Lama sangat rasanya dah tak nulis kat sini.
Mood nak menaip pepanjang dah takde
Padahal bukan busy mane 
Cuma banyak benda di simpan dihati
Dari nak diluah disini
Ni pun baru menaip sikit dah nak give up
Lately perasaan nak berhenti kerja tu makin kuat
Konon nak buat business online secara serious
Tapi takut tak boleh handle sorang2
Project DIY banyak tertangguh
Barang DIY semua dah ade
Cuma mengharap MASA 
24jam sehari banyak buat perkara sia2
bila nak BERJAYA???

Kbai

No comments:

Post a Comment